Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for køb på deal.jels-tand.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Tandlægerne i Jels ApS.

Betaling og pris:
I forbindelse med køb på deal.jels-tand.dk kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA Electron, MasterCard, VISA eller Maestro.

Dit køb på deal.jels-tand.dk er gældende når betalingen er gennemført. Beløbet trækkes på betalingskortet umiddelbart efter ordrens gennemførsel.

Alle priser i webshoppen er i danske kroner (DKK) og er ikke tillagt moms, da tandlæge- og anden dentalvirksomhed er fritaget for moms.

Fortrydelse:
Du har altid 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler på internettet. Dette gælder naturligvis også hos deal.jels-tand.dk. Gør du brug af fortrydelsesretten er det vigtigt, at du oplyser dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer, så vi har mulighed for at identificere dig.

Har du endnu ikke indløst dit værdibevis, udnytter du din 14 dages fortrydelsesret ved at give deal.jels-tand.dk meddelelse herom pr. e-mail til info@jels-tand.dk. E-mailen skal være afsendt inden for 14 dage fra du modtog værdibeviset pr. mail. Det er vigtigt, at du gemmer den afsendte e-mail med angivelse af dato som bevis for, at du rettidigt har givet meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten og returneret værdibeviset.

Efter benyttelse af værdibeviset eller efter fuldførelse af booking kan fortrydelsesretten heller ikke gøres gældende.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Spørgsmål
Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb på deal.jels-tand.dk, så kan du kontakte os på info@jels-tand.dk.

Betaling og aftale indgås med Tandlægerne i Jels ApS, Hennekesdamvej 12, Jels, 6630 Rødding, Tlf.: 74 55 23 04, E-mail: info@jels-tand.dk, CVR nr.: 31 24 98 72.